Центърът за градска мобилност започва кампанията по подмяна на винетни

...
Центърът за градска мобилност започва кампанията по подмяна на винетни
Коментари Харесай

Сменят стикерите за платено паркиране в София

Центърът за градска подвижност стартира акцията по замяна на винетни стикери за зоната за платено паркиране, оповестиха от пресцентъра на ЦГМ.

През есента изтичат правата за зоната на близо 6 000 души. ЦГМ изпраща един месец преди крайната дата имейл, в който подсеща водачите да възобновят правото си на паркиране, в случай че желаят.

Ако се подаде заявление по-рано, срокът за издаването на новия стикер е не повече от 2 дни (максимално до 5 дни, в случай че е нужна спомагателна проверка). При струпване на заявки в последния миг Центърът за градска подвижност съблюдава нормативно избрания период за утвърждение от 15 дни.

Няма смяна в реда и в главните документите, които са нужни за възобновяване на стикерите за паркиране - нотариален акт, персонална карта с непрекъснат адрес и шофьорска брошура.

Подаването на заявки става в един от трите офиса на ЦГМ на ул. " Будапеща " 17, пл. " Възраждане " 1 и метростанция " Европейски съюз ". Работното им време е от 8.30 часа до 17.00 часа. Заявления и документи могат да бъдат и онлайн подавани посредством формалната интернет страница www.sofiatraffic.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР