Центърът за бизнес услуги в България на финландската компания Cargotec

...
Центърът за бизнес услуги в България на финландската компания Cargotec
Коментари Харесай

Скандинавският гигант Cargotec назначи нов директор в България

Центърът за бизнес услуги в България на финландската компания Cargotec има нов шеф, оповестиха от компанията. На позицията застава Миклос Шмит, който има над 20 години опит в най-различни промишлености, само че най-много в ръководството на бизнес центрове и центрове за споделени услуги.

Преди да се причисли към Cargotec той заема позицията на шеф " Глобални споделени услуги " в Colfax, американо-скандинавска компания в Унгария. По-рано Шмит натрупа опит на управителни позиции в IBM и Diageo в Германия, Съединени американски щати и Азия.

В София скандинавската компания има над 350 чиновници.

" Радвам се, че ще се причисля към екипа на Cargotec България. Най-много ме стимулира опцията с работата ни в Cargotec Business Services да сътворяваме и постановяваме стандарти в промишлеността. Бизнес направленията на Cargotec - Kalmar, Hiab и MacGregor, основават всеобщо приети уреди и услуги за превоз на тежки товари, а нашата роля е в създаването на световни процеси, които обезпечават безпроблемното опериране на Cargotec. Нашето най-голямо предпочитание е да сътворяваме устойчиви решения за едно по-добро всекидневие ", споделя Шмит.

Cargotec е водещ снабдител на новаторски решения и услуги за товаро-разтоварната активност и интелигентно ръководство на товарния поток. Компанията има над 12,000 чиновници в 45 страни. Бизнес направленията на Cargotec - Kalmar, Hiab и MacGregor - оферират артикули и услуги, които усъвършенстват световните товарни потоци и основават устойчива добавена стойност за клиентите си.
 Софийските офиси, в които ще ви се прииска да работите: Cargotec България
Софийските офиси, в които ще ви се прииска да работите: Cargotec България

Едно зелено място със скандинавски привкус в центъра на столицата
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР