Центърът на женския ни национален отбор по волейбол Нася Димитрова

...
Центърът на женския ни национален отбор по волейбол Нася Димитрова
Коментари Харесай

Нася Димитрова: Ще бъдем на топ ниво за Европейското първенство

Центърът на женския ни народен тим по волейбол Нася Димитрова изрази вяра отборът ни да завоюва Европейската златна лига и да бъде на топ равнище за Европейското състезание, на което един от домакините е Пловдив.

Отново в Пловдив - от 20:30 часа през днешния ден България играе първия си мач от група "В " от Златната лига със Словакия в зала Колодрума.

В същия час в събота срещаме Украйна. Женският ни тим излиза за първи път пред публиката в страхотната пловдивска зала.

"Усещането е малко необичайно, тъй като до момента съм била тук единствено с Марица и имам едни от най-хубавите си мемоари от мачовете в Шампионската лига. Именно от Колодрума стартира всичко с Шампионската лига. Надявам се в този момент всичко да бъде наред и с националния тим и да вземем изрично идните два мача “, сподели Нася.

"Въпреки че условията са публиката в залата да бъде до 50 %, мисля, че ще бъде също толкоз хубаво, както беше и преди с мачовете на Марица. След тази една година, в която играехме без аудитория, в този момент евентуално ще ни е малко необичайно, само че сигурно ще е по-приятно, тъй като страстта е доста по-различна “, добави Димитрова.

"Категорични сме, че желаеме да спечелим трофея от Златната лига на финалната четворка в Русе. Убедена съм, че нашият тим заслужава да е на челните места. Някои от главните ни играчи се завърнаха в националния тим и направихме доста здрав колектив. Надявам се с всеки един мач и с всяка подготовка дружно с Иван Петков и неговия щаб, че ще бъдем на топ равнище за Европейското състезание ", приключи Димитрова.

Билетите за мачовете в зала „ Колодрума “ са в продажба в мрежата на "Евентим " -
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР