Ценни предмети и декори от филмите за Джеймс Бонд ще

...
Ценни предмети и декори от филмите за Джеймс Бонд ще
Коментари Харесай

Мисия “007 в хола ви”: Продават ценни предмети и декори от филмите за британския шпионин

Ценни предмети и декори от филмите за Джеймс Бонд ще бъдат продадени на търг през днешния ден и на 5-ти октомври. Те включват даже известния Астън Мартин модел, който се появява в поредицата за първи път през към този момент далечната 1964-а година.

Ще бъдат продадени костюмите, носени от Даниъл Крейг в „ Смъртта може да изчака ” и още редица скъпи предмети. Търгът се провежда с благотворителна цел. Повод е 60-ата годишнина от началото на поредицата.

Смята се, че единствено колата, която е била употребена за каскади в последния филм за Агент 007, може да донесе доходи от над 2 милиона $. Събраните пари ще бъдат раздадени на разнообразни благотворителни организации.

През годините са били снимани 25 кино лентата за чаровния английски разузнавач, който избавя света под тайнственото покривало на английското разузнаване МИ-6. През десетилетията лентата се трансформира в знак на атрактивни екшън подиуми и същински холивудски ентъртеймънт. Знаково за продукцията остава привличането на красиви дами, които да поддържат любовната сюжетна линия в поредицата3. Британецът Даниъл Крейг е последният артист, превъплътил се в ролята на разузнавача-авантюрист, само че през годините той е изиграван и от доста други знакови имена на киното – Шон Конъри, Пиърс Броснън, Роджър Мур, Тимъти Далтън, Джордж Лизънби, Бари Нелсън и Дейвид Нивън.

 

 

 

 
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР