Цените на шезлог или чадър по българското Черноморие тази година

...
Цените на шезлог или чадър по българското Черноморие тази година
Коментари Харесай

Чадърите на плажа от 36 стотинки до 20 лева

Цените на шезлог или чадър по българското Черноморие тази година се оферират в диапазона от 36 стотинки до 20 лв., демонстрира информация в Министерство на туризма.



Най-евтина е сянката на плаж "Нестинарка " край Царево, като там цената на шезлонг или чадър изумява туристите с едвам скромните 36 стотинки. Поне по този начин е указано на формалните табели с таксите на плажната линия, поставени от концесионера.



Така, в случай че желаете да ползвате чадър и шезлонг плащате по-малко от левче - единствено 72 стотинки - цена, на която към този момент може да си купите единствено едно кибритче.



Ако желаете обаче по-голяма сянка с плажни такъми тогава си взимате шатра за 50 лв.. Ако желаете да се поглезите на мекия барбарон цената му на "Нестинарка " е 8 лв..



На плажа до Царево има и свободна зона, където може да си забучите и личен чадър, както и специфична зона за инвалиди.



Летният сезон към момента не е в разгара си, само че плажовете по Южното Черноморие към този момент са цялостни с курортисти. В туристическия отрасъл се надяват този сезон да е по-добър от предходния, въпреки че цените по Черноморието са много високи, а не нансякъде се предлага качествено обслужване.







Снимки: Агнес Методиева
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР