Цените на колите през последната година достигнаха невиждани нива и

...
Цените на колите през последната година достигнаха невиждани нива и
Коментари Харесай

Продават Skoda Felicia за 80 хиляди лева

Цените на колите през последната година доближиха невиждани равнища и макар, че това бе предстоящо, някои разгласи въпреки всичко изненадват с извънредно високите си продажни суми. Една от тези разгласи е за използвана Skoda Felicia от 2000-та година, продаваща се в чешки уебсайт. През целия си живот Skoda-та е имала един притежател, който е съумял да ѝ „ навърти “ 14 144 километра и твърди, че е в съвършено положение. Колата е с истинската си багра и даже истинските си гуми, които най-вероятно към този момент не са изключително годни за шофиране. Именно поради цялостната история на колата и положението в което се намира, притежателят ѝ е определил цена от 1 милион чешки крони или близо 80 хиляди лв..



Дали тази цена дава отговор на предлаганото, ще оставим на вас да решите в мненията, а ние ще споменем единствено част от останалите характерности на колата. Под капака ѝ работи 1.3-литров бензинов мотор с мощ от 68 конски сили и 106 нютон метра. Трансмисията е механична с пет предавки, а задвижващите кола са предните.



Моделът е от последните години на произвеждане, което значи, че разполага с новата решетка и фарове на марката, както и брони, огледала, лайсни и дръжки на вратите, боядисани в цвета на купето. В интериора откриваме автентично радио, дело на Blaupunkt.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР