Цените на двата основни сорта петрол в понеделник сутринта стартираха

...
Цените на двата основни сорта петрол в понеделник сутринта стартираха
Коментари Харесай

Цените на петрола се понижават слабо

Цените на двата съществени сорта нефт в понеделник сутринта стартираха с нищожно покачване заради неналичието на обилни фактори, които да оказват въздействие върху динамичността. Впоследствие обаче минаха към слаб спад.

Цената на юнските фючърси за петрола вид Brent на лондонската борса ICE Futures тази заран понижава с 0,19 $ или с 0,30% до 62,76 $ за барел.

Фючърсите за петрола вид WTI на нюйоркската борса (NYMEX) са на равнище от 59,16 $ за барел, като се намаляват с 0,16 $ или с 0,27 %.

Наблюдателите на пазара припомнят, че през предходната седмица вложителите показаха съмнение във връзка с възобновяване на търсенето в Азия, поради регистрирания внезапен растеж на заболелите от ковид в Индия. От друга страна остава вярата от триумфа във връзка с заболеваемостта поради имунизацията, само че точно последните данни за хода на имунизацията към този момент придвижва цените към намаляване.

В същото време някои от европейските страни започнаха да подвигат част от ограничаващите ограничения.

Като цяло участниците на пазара реагират към момента на факторите от предходната седмица и не престават да наблюдават косвените договаряния сред Иран и Съединени американски щати по иранската нуклеарна договорка.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР