Цената на златото в понеделник се увеличава слабо, поради отслабване

...
Цената на златото в понеделник се увеличава слабо, поради отслабване
Коментари Харесай

Стойността на златото расте символично


Цената на златото в понеделник се усилва едва, заради намаляване на $. Очаква се обаче този развой да бъде стеснен. В частност играчите на пазара към този момент се ослушват и за покачване на лихвата, което от своя страна ще усъвършенства положението на $.
Цената на декемврийския фючър за златото се усили с 3,3 $ – до 1277, 53 $ за тройунция. Стойността на декемврийския фючърс на среброто набъбна алегорично – едвам с 0,2 % - до 16,89 $ за унция.

Доларът се намалява към йената в границите на търговията в понеделник, заради опцията за отсрочване на периодите за реализиране на данъчната промяна в Съединени американски щати. Това се отразява положително на цената на златото, правейки покупките му по-достъпни за притежателите на непозната валута.
Анализаторите от Ройтерс изяснява, че диапазонът на динамичността на цените остава стеснен, заради реакцията на играчите на пазара на изказванията на шефа на Федералната аварийна банка на Филаделфия за проектите му за поддръжка на нарастването на лихвата по време на съвещанието на Фед през декември. Той чака също по този начин, че през идната година лихвата ще бъде увеличена три път.

„ Пазарите реагират на тези вести и по тази причина няма да сме очевидци на мощна динамичност при цените на златото през идващите месец-два “, цитира също така организацията и мнението на мениджъра на един от най-големите в Китай борсови фондове за злато HuaAn Gold Richard Xu.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР