Цената на кучетата от породата белгийска овчарка скочи главоломно, след

...
Цената на кучетата от породата белгийска овчарка скочи главоломно, след
Коментари Харесай

След ликвидирането на ал-Багдади: Породата белгийска овчарка рекордно поскъпна

Цената на кучетата от породата белгийска овчарка скочи стремглаво, откакто неин представител взе присъединяване в акцията по очистване на водача на „ Ислямска държава” Абу Бакр ал-Багдади, оповестява Българска телеграфна агенция.

Собственичката на най-големия разплодник на породата за американската войска – Ирен Хаукрофт съобщи, че е получила предложение за покупка на такава овчарка за 85 хиляди $.

Преди задачата на американските военни в сирийската провинция Идлиб, цената на възрастните екземпляри беше към 25 хиляди $, а на палетата към 2 хиляди $.

В „ Туитър” беше оповестена фотография по какъв начин Доналд Тръмп награждава едно от тях. Тя се оказа подправена. Награждаване въпреки всичко ще има, само че в околните дни, както стана ясно от закачлив „ туит” на президента.
„ Ислямска страна “ удостовери гибелта на ал-Багдади и разгласи новия си водач Името му е Аби Ибрахим ал-Хашими ал-Кураши
„ Благодаря ви, „ Дейли Уайър”. Много сладка възстановка, само че „ живата” версия на Конан ще отпътува от Близкия Изток за Белия дом идната седмица!”, написа американският държавен глава.

Хаукрофт добавя, че е затрупана от предложения за покупка на белгийски овчарки. Понастоящем тя отглежда 73 кучета.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР