Цената на енергията най-много интересува енергийно бедните. Това заяви в

...
Цената на енергията най-много интересува енергийно бедните. Това заяви в
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: Затваряме крана на единия брат и отиваме пълзейки да се молим на другия брат за газа

Цената на силата най-вече интересува енергийно бедните. Това съобщи в студиото на Би Ти Ви депутатът от Държавно стопанско предприятие Рамадан Аталай за оповестените цени на парното и тока от КЕВР.

По думите му в случай че не беше въведен мораториумът на цената на тока, в този момент растежът е щял да е по-умерен. Според него сме страна на енергийно небогати, единствено че няма определение кой е енергийно безпаричен. " Защо не оставят енергетиката в ръцете на енергетиците? " - недоумява Аталай.
 Аталай: Управляващите върнаха КЕВР под егидата на политиците
Аталай: Управляващите върнаха КЕВР под егидата на политиците

С намаляването на членовете от 9 на 5 ръководещите ще упражняват въздействие...

С доставките на газ се занимавали Асен Василев и Лена Бориславова. Началникът на кабинета на премиера, по думите му, ходела на радостни срещи в Съединени американски щати за газа. Депутатът пита какво сме създали, с цел да получаваме към момента газ от " кладенеца " " Газпром " преди да изкопаем новия бунар.

Проблемът на властта, съгласно него, е прекомерното самочувствие и неналичието на дипломация. Затваряме крана на единия брат и отиваме да се молим на другия брат с една поза лазейки, посочи националният представител от Движение за права и свободи.

Нямаме потенциал за разтоварване на газа, само че подобен имат частни компании. Затова и той попита ще купуваме ли потенциал. Не съм виждал полутечен газ, който да е по-евтин от тръбния, изясни Рамадан Аталай.
 Рамадан Аталай не има вяра, че втечнения газ от Съединени американски щати е по-евтин
Рамадан Аталай не има вяра, че втечнения газ от Съединени американски щати е по-евтин

Той посочи, че повода за това, че разноските по доставката оскъпяват газа

От коментара му стана ясно, че Движение за права и свободи не се опасява от заканите на премиера, че, а просто са възмутени. Кирил Петков единствено се занимавал с Движение за права и свободи и Делян Пеевски, вместо да се занимава с стопанската система, страната и енергийните проблеми. Аталай не е обезпокоен от взаимното общуване на Движение за права и свободи и Политическа партия в АЛДЕ. " (Не) Продължаваме Промяната не е Кирил Петков и Асен Василев, " безапелационен бе той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР