Цената на енергията интересува най-много енергийно бедните хора у нас.

...
Цената на енергията интересува най-много енергийно бедните хора у нас.
Коментари Харесай

Аталай посече Петков за веселите срещи и енергийната бедност

Цената на силата интересува най-вече енергийно бедните хора у нас. Това разяснява зам.-председателят на енергийната комисия в Народно събрание Рамадан Аталай в изявление за бТВ.

Ние и в този момент сме страна от енергийно небогати хора, единствено че нямаме определение за това, разяснява Аталай. Той заяви, че в случай че по-рано статистиката е сочела към 250 000 фамилии като енергийно небогати, в този момент проучване на Движение за права и свободи е посочило, че за такива могат да се считат над 650 000 семейства. Отиват към 1 милион, сподели националният представител от Движение за права и свободи.

„ Ако бяха ни послушали и не бяха въвели мораториума, сякаш този внезапен скок, който се случва сега, през днешния ден щяхме да бъдем малко по-умерени в растежа на цената на силата ”, съобщи още Аталай.

Не ми е понятно за какво властта не остави въпросите в енергетиката да бъдат решавани от енергетиците, попита Рамадан Аталай. И се възмути, че с доставките на газ се занимава даже говорителката на кабинета Лена Бориславова. „ Вместо да отисат в Съединени американски щати с премиера представители „ Булгаргаз ” и „ Булгартрансгаз ”, там бяха на радостни срещи. ”, разяснява Аталай.

Да се вземеш доста на съществено и да пренебрегваш кой ще заплати газа, да изпъкнеш, че ти си индивидът, който е спрял доставките на газ от единствения ти снабдител до момента, води до накриво мислене. Излиза, че затваряме крана на единия брат и отиваме да се молим на другия брат, лазейки, разяснява енергийният специалист на Движение за права и свободи.

 „ Временната комисия ще проверява преведени ли са средствата на „ Газпром “ за закупуване на газа. Ако са преведени в долари, какво е трябвало да се направи в следствие, с цел да получаваме към момента от този бунар доставка на газ, преди да сме изкопали новия бунар “, добави той.

Радаман Аталай разяснява и опасността на премиера Кирил Петков към Движение за права и свободи. Не му отива на един министър председател. Изпратихме писмо до Държавния департамент на Съединени американски щати, с цел да попитаме господин Джеймс О`Брайън за какво с името му се злоупотребява. Всичко ще излезе нескрито, безапелационен бе Рамадан Аталай.

Премиерът сякаш с нищо друго не се занимава, с изключение на с това да очерня Движение за права и свободи и Делян Пеевски. Не се занимава с стопанската система, не подхваща верните дейности по отношение на енергийната беднотия, цените, инфлацията и следствията от войната в Украйна заключи Аталай.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР