Целувки, тупания, возения по вертолети, каруци, колела не вършат работа,

...
Целувки, тупания, возения по вертолети, каруци, колела не вършат работа,
Коментари Харесай

Румен Петков: Докладът на ЕК е убийствен, целувки, тупания, возения по вертолети не вършат работа

Целувки, тупания, возения по вертолети, каруци, колела не правят работа, обстановката в България се прави оценка като трагична от Европа. Това сподели водачът на АБВ Румен Петков по време на конференция по отношение на отчета на Европейска комисия от пролетната сесия, заяви Агенция „ Фокус “.

„ От този отчет е видно, че ние сме на последно място по всички индикатори. Това е оценката за ръководството през последните 10 години. Ако тук в България подобен вид квалификации могат да бъдат тълкувани или интерпретирани като политическа оценка на държавното управление, политическа офанзива на държавното управление, това е безпристрастният разбор и заключения, направени от Европейска комисия.

По думите му там, където има промяна, тя е незавършена, а там, където има подхванати ограничения, те са неефективни и неработещи. „ Днес на нашия уебсайт ще качим цели извадки, пасажи от отчета на комисията, от които е напълно ясна оценката във всички посоки на обществено-икономическия живот “, сподели още Румен Петков.

„ Ние от АБВ считаме, че констатацията, че в България е в икономическа обърканост и застой, политическата ни система е разсипана и покварена с тези непрекъснати кавги и цялостно пренебрежение и неуважение на институциите. Тук единствено един образец е досатъчен, отношението на министър-председателя към Народното събрание. Няма значим въпрос, който да е бил дискутиран в Народното събрание, включително промяната на министри, и министър-председтелят да е участвал. Обществото е изпаднало в духовна мизерия, изпълнена с експанзия, която е ннавсякъде. Пътищата, учебните заведения, стадионите, просташкия, вулгарния език, който се сипе от трибуната на Народното събрание, от устата на министър-председателя. Ако гледаме финансовия министър и министър-председателя, ние сме българския народ една тайфа маргинали и тулупи. Когато министър-председателят приказва по този метод, след това не би трябвало да се чудим за какво за две седмици имаме 168 произшествия, с 180 ранени и с 20-тина убити “, сподели още Петков.

Той напомни, че когато от АБВ са оповестили при започване на пандемията, че всички институции би трябвало да са деликатни пред медиите в общуването си с хората, тъй като ще докара до втълпяване на ненавист и напрежение, което ще избие. „ Първият резултат е информацията, която беше напълно правилно показан от „ Пътна полиция “. Тези неща би трябвало да се виждат от българското общество “, съобщи още Румен Петков.

Докладът на Европейска комисия е най-лошият от 2005 година насам, той е смъртоносен като квалификации и избрания за социално-икономическата среда, сподели водачът на АБВ.

„ За страдание в средствата за всеобща информация се разгоря един фиктивен спор дали Комисията е решила да продължи Механизма за наблюдаване на промените в правосъдната система на България или този механизъм е изнемощял. От текста на отчета е напълно ясно, че подобен въпрос не съществува. Разбираем е ентусиазма на представители на държавното управление, които настояват, че механизмът е изнемощял, само че той не е отпадна. Цитирам съответно параграф 31 от отчета: „ в границите на този механизъм Комисията продължава да следи правосъдната промяна и битката с корупцията в България “. Очевидно е, че предният състав на Комисията не смъкна механизма, както беше дадено и необятно пропагандирано от премиера Борисов. Известно е, че правосъдният министърДанаил Кирилов разгласи, че в случай че не падне мониторинга, ще си подаде оставката. Мониторингът не падна, той не си подаде оставката “, сподели още Петков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР