Целодневно виртуално събитие за спорт, здравословно хранене и здраве провежда

...
Целодневно виртуално събитие за спорт, здравословно хранене и здраве провежда
Коментари Харесай

Career Show повишава продуктивността чрез спорт и медитация

Целодневно виртуално събитие за спорт, здравословно хранене и здраве организира водещата кариерна общественост за професионално и личностно развиване - Career Show. Събитието MOVE ще се организира изцяло гратис на 24 юни онлайн и онлайн в Борисова градина. На събитието всички участници ще получат потребни препоръки за създаване на здравословни привички, които сполучливо да ползват даже в най-натоварените работни дни.

“MOVE е събитие, което припомня за значимостта на физическата интензивност и качествената отмора в условия на висок стрес. Средата, в която живеем и работим, се променя динамично. Неминуемо, нашите привички се променят дружно с нея. Физическата интензивност е изместена от фокуса на работното всекидневие за сметка на психическото натоварване. MOVE цели да подсети на участниците, че с цел да са стимулирани и продуктивни, е нужно на първо място да се погрижат за тонуса на тялото и спокойствието на мозъка си и да им даде насоки по какъв начин да го създадат ”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Участниците в събитието ще чуят препоръки от специалисти в региона на здравословното хранене, фитнес и уелнес промишлеността и източната философия. Програмата на MOVE включва  разнородни физически интензивности и практики за балансиране на мозъка и тялото, които сполучливо могат да бъдат прилагани вкъщи. За тези, които избират спорта навън, Lunch Break Movement са подготвили подготовка онлайн в Борисова градина, София.  По този метод всеки участник може да извлече оптималната изгода за комплексното си здраве, съобразена с персоналните му желания - от функционални тренировки и научна логика на психиката, до йога, дихателни практики и медитация.

Програмата на събитието може да намерите тук:

MOVE е част от събитията в календара на водещата кариерна общественост за професионално и личностно развиване - Career Show. Общността събира квалифицирани експерти, търсещи развиване, надграждане на уменията и кариерни благоприятни условия. Всеки участник в общността получава достъп до най-мащабното кариерно събитие в България - Career Show 2021, на което годишно участват най-хубавите работодатели в Европа. В допълнение участниците в общността могат да се включат в ежемесечни интензивности, ориентирани към разнообразни аспекти на професионалното рационализиране и пълноценния персонален живот.

Всеки може да се причисли към кариерната общественост на Career Show изцяло гратис като се записва на:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР