Целодневно онлайн събитие за професионалисти в сферата на маркетинг, продажби

...
Целодневно онлайн събитие за професионалисти в сферата на маркетинг, продажби
Коментари Харесай

Career Show с ново събитие на 30 ноември - Marketing, Sales & Customer service

Целодневно онлайн събитие за експерти в областта на маркетинг, продажби и потребителско обслужване - ще се организира на 30 ноември. Професионални срещи с оферти за работа и благоприятни условия за развиване ще срещнат работодатели с експерти в сферата. Събитието дава опция за включване от всяка част на света, през разнообразни устройства и в комфортно за всеки време през целия ден. Очаква се в него да се включат 50+ работодатели и 2000+ квалифицирани претенденти, оповестяват уредниците.

За кого е уместно събитието

Career Show Marketing, Sales & Customer Service се концентрира върху кариерните благоприятни условия и професионалното развиване в едни от най-перспективните и динамични браншове. Събитието събира на едно място водещите работодатели в страната, предлагащи работни позиции за експерти в региона на маркетинг, продажби и потребителско обслужване. Участващите компании са оповестили позиции, подобаващи както за начинаещи гении, по този начин и за експерти с богат опит. На 30 ноември от 09:00 до 19:00 часа търсещи и предлагащи нови кариерни благоприятни условия могат да се срещнат персонално в комфортна платформа, която дава опция за авансово уговорени видео срещи.

За тези, които не търсят нови кариерни провокации, уредниците са подготвили богата професионална стратегия от полемики и уъркшопи. Програмата ще бъде водена от приети специалисти с богат опит. Те ще дадат потребни насоки за уменията, нужни за реализиране триумф в тази висококонкурентна и бързоизменяща се сфера.

“Всеки, който се занимава с маркетинг, продажби и потребителско обслужване, знае, че това са едни от най-предизвикателните области на професионална реализация. Развиват се динамично, трансформират се непрекъснато и са строго избрани от потребителско държание. Това, което е било настоящо през вчерашния ден, може да бъде безусловно неработещо през днешния ден. Затова е от извънредно значение да сме в крайник с трендовете и да бъдем непрекъснато осведомени. А концепцията за мислене “извън кутията ” е основополагаща за сполучливото показване в региона. Career Show Marketing, Sales & Customer Service e мястото, където сме събрали най-актуалното от този свят - отворени работни позиции за млади и опитни гении, потребна информация за развиването на секторите и уъркшопи за вярно приоритизиране на задачите и структуриране на процесите. ”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Един ден - десетки нови благоприятни условия

Career Show - Marketing, Sales & Customer Service е профилирано събитие, чиято цел е да отговори на търсенията на участниците по отношение на спецификата на тяхната активност. Работодателите, които ще се включат в събитието, чакат своите събеседници с съответни оферти за реализация и развиване в региона на маркетинг, продажби и потребителско обслужване, а претендентите са преселектирани и с изразен интерес към дадените сфери. По този метод се реализира оптималната съответност на квалификацията на участниците и взаимност на търсенето и предлагането.

През целия ден на събитието ще се организират персонални видео срещи сред работодатели и претенденти, по време на които те могат да обсъдят в конкретика опциите за реализация по отношение на самостоятелния опит и умения на всеки участник. По време на Career Show - Marketing, Sales & Customer Service могат да бъдат проведени до 40 видео срещи. Така оптимално дейно търсещите нова работа ще могат да се ориентират в актуалната конюнктура на пазара на труда, да преценяват вероятностите пред себе си и да създадат идната крачка в кариерното си развиване. Част от фирмите, които ще се включат в събитието са Coca-Cola HBC, Concentrix, Unicredit Bulbank, Уча.се, Telenor, Gemseek, Lukoil и други

Кои са нужните умения и по какъв начин да ги придобиете

Традиционно за събитията на Career Show, видео срещите с работодатели са съпроводени от Това оказва помощ на участниците да сверят часовника си, да оценят личната си конкурентоспособност и да схванат по какъв начин да придобият уменията, нужни за подчинение на нови кариерни върхове.

“Целта на Career Show - Marketing, Sales & Customer Service не се лимитира до представянето на позиции за работа. Наш главен приоритет постоянно е да дадем оптималната добавена стойност от присъединяване в събитията ни. Лекторите на събитието, които ще дадат насоки на участниците са приети експерт. Вярвам, че да почерпиш от техните познания и да се включиш в сесии на професионален коучинг е чудесна опция. ”, разяснява още Симона Харизанова.

На виртуалната сцена на Career Show ще бъдат разискани въпроси за сторителинг, employer branding, навиците на сполучливия маркетолог, тайните за реализиране на петзвездно потребителско обслужване и повишение на продажбите и още настоящи тематики от сферата.

Част от лекторите на Career Show Marketing, Sales & Customer Service са маркетинг консултантът Василена Вълчанова, проф. Христо Кафтанджиев - експерт по всеобщи връзки и професор във Факултета по публицистика и всеобщи връзки на Софийския университет, създателят на Market UP, Вергиния Накова, Владимир Василев от “Истински мед ” и доста други. Всеки Marketing, Sales или Customer Service запалянко е свободен да се включи в събитието изцяло гратис след наложителна регистрация на
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР