Целият свят е големият печеливш от срещата Тръмп-Путин в Хелзинки.

...
Целият свят е големият печеливш от срещата Тръмп-Путин в Хелзинки.
Коментари Харесай

Ген. Кирчо Киров: Светът е големият печеливш от срещата Тръмп-Путин в Хелзинки

Целият свят е огромният печеливш от срещата Тръмп-Путин в Хелзинки. Това сподели ген. Кирчо Киров, шеф на Националната разследваща работа в интервала 2002-2012г., написа организация " Фокус ".

Според него срещата се окачествява като сполучлива, поради самото й реализиране и поради последвалата покана към съветския президент да посети Съединени американски щати. Той разяснява, че Доналд Тръмп ще продължи да бъде под натиска както на своето обграждане, по този начин и на военно-промишления комплекс, и ще продължи да лавира сред този напън и нуждата Съединени американски щати да имат директния контакт и сделки с Русия по най-главните световни проблеми.

“Видно е, че политиката на Доналд Тръмп в нейната целокупност има интровертен темперамент. Укрепването на стопанската система на Съединени американски щати е в следствие точно на неговите дейности по осъществяване на предизборната му стратегия. Тръмп ще продължи да бъде под натиска на Европейски Съюз и Китай. Руският президент Владимир Путин е по-облекчен от това – той е експерт в областта на разузнаването и е видно, че в своята подготовка се употребява извънредно сполучливо и дейно от предоставените му материали информация, като подготовка за срещите с Тръмп, а и за всяка интернационална среща. При оценка на тяхното държание, на тяхната вербална и невербална връзка, беше явно, че той се усеща надалеч по-комфортно от президента Тръмп в тази конюнктура ”, изясни ген. Киров.

Той добави, че печелившата страна след срещата, е целия свят и напомни, че положението на връзките сред двете страни е доста по-добро.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР