Целият реанимационен екип от линейката, която катастрофа в Ямбол в

...
Целият реанимационен екип от линейката, която катастрофа в Ямбол в
Коментари Харесай

Целият реанимационен екип от линейката, катастрофала в Ямбол, остава за лечение

Целият реанимационен екип от колата за спешна помощ, която злополука в Ямбол в събота, остава за лекуване в болничното заведение.

„ За благополучие сътрудниците се усещат добре, като изключим психическата контузия от нелепата обстановка. В момента на удара е имало пациент в тежко положение – с епилептичен спазъм. Колегите са добре – водачът и здравната сестра са с лека телесна щета – мозъчно разтърсване. Докторката е с хематом и травма на мозъка, нека всичко да бъде наред”, сподели дежурният доктор от хирургично поделение в болничното заведение в Ямбол доктор Димитър Рунков, съобщи БТВ.

В събота сутринта кола за спешна помощ на центъра за Спешна помощ в Ямбол отива на адрес. Състоянието на пациента е тежко и викат екип на Гражданска отбрана. В колата за спешна помощ са доктор Веселина Коева и здравната сестра Диана Джогова. След тях се движи Гражданска отбрана. Линейката е с включени светлини и сигнализация. На оживено кръстовище в центъра на града ги връхлита джип и обръща колата за спешна помощ.

Идва друга кола за спешна помощ, която взима първо пациента. Той е откаран незасегнат и е признат за лекуване. По-късно в болничното заведение постъпват лекарката, здравната сестра и водачът от автомобила на Спешна помощ.

От полицията показват, че правят експертизи и разпити. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Засега не споделят кой е водачът на джипа, взел участие в злополуката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР