Целите на Русия в Украйна остават непроменени, заяви днес руският ...

Целите на Русия в Украйна остават непроменени, заяви днес руският

Путин: Целта на специалната операция е преди всичко защитата на хората и на Русия

Целите на Русия в Украйна остават непроменени, съобщи през днешния ден съветският президент Владимир Путин , представен от ТАСС. 

Путин приказва на среща със студенти по мотив Татянин ден, който в Русия е и Ден на студента.

" Целта (на специфичната военна операция), както съм казвал доста пъти преди, е на първо място да бъдат предпазени хората и самата Русия от заканите, за които се вършат опити да бъдат основани в нашите лични исторически територии в съседство с нас. Не можем да позволим това да се случи ", съобщи съветският президент.

Путин напомни, че след Втората международна война окупирана Германия е била разграничена на четири бранша - американски, британски, френски и руски. По неговите думи Съветският съюз е прекратил действието на този окупационен статут посредством юридически стъпки, а Съединени американски щати не са създали това . " Строго видяно, официално и юридически на територията на Федерална република (Германия) има американски окупационни войски. И в действителност това е тъкмо по този начин - там има доста войски ", съобщи той.

Путин акцентира, че Русия е единствено част от международната просвета, само че доста значима част, и би трябвало да бъде разбрано смисъла и ролята на съветската просвета за международното разнообразие.

Защитата на " брака, като съюз сред мъж и жена ", се е трансформирала в принцип на съветската културна политика, посочи още той.

В декрет на президента, оповестен през днешния ден на формалния портал за правна информация на Русия, написа, че " отбраната на обичайните фамилни полезности и институцията на брака като съюз на мъж и жена " ще бъде част от главните държавни политики в сферата на културата.

Източник: dariknews.bgКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg