Цели три поколения от актьорската фамилия Алексиеви са заставали пред

...
Цели три поколения от актьорската фамилия Алексиеви са заставали пред
Коментари Харесай

Внучката на Стоян Алексиев се уреди с роля в Откраднат живот

Цели три генерации от актьорската фамилия Алексиеви са заставали пред камерата за фотосите на хитовата здравна сага „ Откраднат живот “, написа show.blitz.bg.

След Стоян и Алек Алексиеви, дребната Ая пое по стъпките на звездните си татко и дядо и също се появи в сериала.

„ Ето я - дребната актриса Ая, която през днешния ден дебютира в “Откраднат живот”!

Когато я попитах дали желае да снима тя сподели: “А каква е ролята? Главна ли?”... “Ами... Важна!”, споделих аз с вяра, че това ще сработи. “О, супер! Даже по-добре”, сподели Ая и аз си отдъхнах. Когато пристигна на терен се държеше все едно тя има сериала. С едно такова самочувствие... Направо ѝ завидях! И тогава тя сподели нещо доста забавно: “И дядо, и баща са снимали в този сериал, а в този момент аз, той си е напряко мой!”

И ме накара да се замисля... „ Откраднат живот “ е не просто сериал, той е като емблема за няколко генерации Алексиеви! Като стартираме от Стоян Алексиев, по-късно Цветан (който също участваше в един от сезоните) и несъмнено Алек, и стигнем до Ая с нейната “важна роля”! За мен е доста повече от фамилен сериал... Беше същинско премеждие! И не мога да скрия, че ми липсват всички сътрудници, само че имам вяра, че отново ще се срещнем на снимачната площадка... И отново ще е толкоз хубаво “, написа в обществените мрежи майка ѝ Яна Титова, която също е актриса.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР