Цели 3 куршума са трябвали на 61-годишния мъж, стрелял вчера

...
Цели 3 куршума са трябвали на 61-годишния мъж, стрелял вчера
Коментари Харесай

Стрелецът от метрото в София се самоубил с 3 кушрума, не е съпруг на жената

Цели 3 патрона са трябвали на 61-годишния мъж, стрелял през вчерашния ден по жена в столичното метро до летище София, с цел да се самоубие. Двамата не са съпрузи, имат фамилии.
До момента се знае, че 61-годишният М. П. е работел като охранител в частна компания. Имал легален персонален револвер "Макаров ". Той се возел в метрото със С. П., на 55 година, и изчакал всички пасажери от влака да слязат на последната спирка, която е на летището. След това стрелял по П., като я улучил 4 пъти - един път в главата, 2 пъти в гърдите и един път в корема, обясниха през вчерашния ден от столичната УМБАЛ "Св. Анна ", където се борят за живота на дамата.
Веднага по-късно М. решил да се самоубие. Вероятно от адреналина от осъщественото той не е съумял от първия опит. Мъжът стрелял 2 пъти в гърдите си, преди да постави завършек на живота си с изстрел под брадичката си.
Телата на двамата били открити от жена, която се качвала в метрото. Тя подала сигнал до ватмана, а той до полицията. Криминалисти разкрили на място оръжието, оказало се, че дамата има самолетен билет за страна от Западна Европа.
Мотивът е персонален, обясниха през вчерашния ден от Столична дирекция на вътрешните работи и прокуратурата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР