Цели 15 години Наталия Симеонова преживява края на любовта си

...
Цели 15 години Наталия Симеонова преживява края на любовта си
Коментари Харесай

Наталия Симеонова: 15 години чакам Денис да се върне

Цели 15 години Наталия Симеонова претърпява края на любовта си с бащата на щерка си Денис Ризов. Тя била уверена, че връзката им е кармична и не крие, че не желае и не може дефинитивно да постави завършек на тази обич, написа клюкарският уебсайт HotArena.

Мъчителната им разлъка прекатурна живота на някогашната водеща на „ Предай нататък “ и „ Море от обич “. Освен че не може да срещне своята нова сродна душа, от тъга Наталия фрапантно изпълня и си докара здравословни проблеми. Бившата самодива на любовта, която събираше разграничени двойки по този начин и не съумя да продължи напред и да свие ново фамилно гнездо. Наталия изляла любовните си премеждия в ария, която е новият шлагер на Ирина Флорин.

„ С чиста душа ще ти простя за това по какъв начин си потегли, по какъв начин съобщи, загърби, погуби, умъртви любовта “, пее Ирина Флорин в мелодичното парче „ Решено “ по стихове на Наталия. За разлика от изпълнителката, която е безапелационна, че една врата би трябвало да се затвори, с цел да се отвори нова, Наталия живеела в предишното и се надявала някой ден още веднъж да се съберат с Денис, даже и да е на остарели години. Убедена е, че това рано или късно ще се случи. Ризов е другар с нея и двамата постоянно се чуват. Рокаджията не е спирал да оказва помощ финансово на някогашната си половинка.



Страданието след раздялата първо стопило някогашната водеща. То ѝ лишило апетита освен към храната, само че и към живота. Денис ѝ признал, че има друга жена в живота му. „ Бях се трансформирала във вейка. Вкъщи ходех по халат, не ядях, пушех доста, стопирах да приказвам с детето, на работа ходех като робот “, разказвала е русокоската за първите дни след раздялата си с Денис. Освен да яде, Наталия спряла и да спи и се наложило да посещава психотерапевт. От антидепресантите нейните хормони се объркали. Наталия почнала да пълнее от меланхолия.

Блондинката неведнъж правила опити да се оправи с безконтролното си напълняване, само че безрезултатно.

В продължение на цяла година тя търпяла и чакала решението на мъжа си дали ще запазят брака си. Въпреки че се разделил с любовницата си, Денис се изнесъл от вкъщи им. С Наталия по този начин и не възстановили връзката си, само че запазили другарството си. Денис имал още куп любовни увлечения, само че не желал да чува за по-сериозно обвързване.

„ Аз съм дала прошка, само че той още не ми е изискал амнистия. Веднъж го сънувах, че ми предлага брак. Каза ми: „ Искам да стартираме изначало. Моля те да ми простиш! На сън чух това, което съм желала да чуя нескрито “, изповядвала се е 51-годишната Наталия. Навремето тя бе измежду най-красивите и ефектни дами в София.

Журналистката дебютира в Българска национална телевизия като водеща на младежкото предаване „ Формула 5” в края на 80-те години на предишния век и омагьосва публиката с фееричните си руси коси като на приказна героиня. По нея хлътва рокаджията Стенли. Музикантът обаче е патогенен кръшкач и не стопира да изневерява на Наталия, която един ден намира тефтерчето му, където усърдно са разказани десетки дами с телефоните и адресите им и кодови имена от вида „ Надя – очила”, „ Катя – дълги крака”, „ Милена – огромни цици”, „ Ани – русата от „ Надежда” и прочие

Макар и мощно огорчена, Наталия не страда дълго и се залюбва с сътрудника си Георги Ангелов – същият, който сега води предаването „ История БГ” по Българска национална телевизия. Научил за връзката им, Стенли побеснява и отива да се разправя с него. Двамата се бият до кръв пред фамозното в ония години „ Синьо кафе” в центъра на София и са арестувани от милицията, с цел да пишат пояснения в районното ръководство на полицията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР