Цели 14 футболисти на ЦСКА получиха повиквателни за различни отбори,

...
Цели 14 футболисти на ЦСКА получиха повиквателни за различни отбори,
Коментари Харесай

ЦСКА - люпилня за национали

Цели 14 футболисти на ЦСКА получиха повиквателни за разнообразни тимове, чиито цветове ще пазят, осведоми формалният уебсайт на 31-кратните първенци.

Станислав Шопов и Християн Петров попаднаха в състава на националния селекционер на мъжкия внушителен отбор на България Младен Кръстаич за европейските квалификации против Черна гора и Унгария, които ще се играят надлежно на 24 и 27 март.

Мартин Смоленски, Симеон Александров и Марк-Емилио Папазов получиха повиквателни от старши треньора на младежкия народен тим до 21 години Александър Димитров за приятелския интернационален шампионат Анталия Къп 2023, по време на който ще се изиграят два контролни мача против Словакия и Финландия.

Националът на Армения Жираир Шагоян също ще пътува за родината си, с цел да вземе присъединяване в дуелите против Турция и Кипър на 25 и 28 март.

Защитникът Енес Махмутович още веднъж бе извикан за лагера на Люксембург за европейските квалификации против Словакия и Португалия, които ще се проведат на 23 и 26 март.
 ЦСКА още веднъж ще се приготвя в Австрия
ЦСКА още веднъж ще се приготвя в Австрия

Армейците бяха в алпийската страна в 6 от последните 7 години

С положителните си игри през тази година хаитянският нападател на ЦСКА Дюкенс Назон напълно справедливо завоюва доверието на наставника на родината си за дуелите от КОНКАКАФ Лига на нациите против Монсерат и Бермудските острови, които ще се играят на 26 и 29 март.

Алекс Божев, Росен Маринов, Лъчезар Иванов и Илиян Антонов получиха повиквателни за лагера на юношеския народен тим до 18 години за две контролни срещи с връстниците им от Полския народен отбор, които ще се играят на 24 и 27 март.

Васил Каймаканов и Тарек Жензарли са измежду избраниците на селекционера на юношеския народен тим на България до 16 години (родени през 2007 г.) Йордан Петков, който разгласи група от 21 футболисти за присъединяване в приятелския интернационален шампионат под егидата на УЕФА. Надпреварата ще се организира в курортния комплекс

Албена и в нея присъединяване ще вземат 4 тима, като първият дуел на България U16 е през днешния ден (21 март) от 16:00 ч. против Косово. На 23 март от 16:00 ч. нашият отбор ще се изправи против Северна Македония, а последният ни конфликт е на 26 март от 11:00 ч. против състава на Гибралтар.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР