Църквата ни е регистрирана официално и се казва "Съединение". Пастор

...
Църквата ни е регистрирана официално и се казва "Съединение". Пастор
Коментари Харесай

Сливенските цигани тъгуват за британския педофил: Искаме си го

Църквата ни е записана публично и се споделя "Съединение ". Пастор Даниел помагаше на децата с тетрадки, учебници, облекла, обувки. Не сме се интересували от къде идваха парите за това. Той е англичанин и най-вероятно парите са идвали от негови другари християни.

Това сподели свещеник от църквата в Сливен, в която е служил обвинявания за блудствени действия британец Даниел Хъл, представен от bTV.

"Моето лапе на е казвало, че пасторът нещо им е правил. Някои от децата са признали от боязън. Едното се е напикало от боязън и си е признало принудително, тъй като са ги тормозили. Уплашени са били.

Пускала съм си детето да спи при него и не е имало проблем ", сподели майка на разпитвано от прокуратурата дете, за което се допуска, че е било подложено на тормоз от Хъл.

"Даниел не е подобен. Няма таквоз нещо. Той гледаше децата, обичаше ги, купуваше им обувки. Не е правилно, че им е правил нещо. Помагал е на всички деца.

Правил им е гозба, купувал им е всичко. Искаме нашият брат да се върне. Всичко казано за него е казано. Като него няма различен. Ще протестираме и ще желаеме да пуснат Даниел. Той би трябвало да се върне при нас ", оповестиха роми от църквата.

Доц. Алексей Пампоров от Института за проучване на обществата и знанието при Българска академия на науките също разяснява тематиката. "Правили сме изледвания и изследвания на терен тъкмо в това сливенско гето.

Този човек не е за първи път в България. За него деца са ни споделяли, че има нередности. В това гето няма кревати, няма течаща вода, няма баня, няма облекла, няма храна. Когато някой им ги даде, за тях това е глътка въздух и този човек става Бог.

Те му имат вяра и за тях този човек е положително. Проблемът е, че страната отсъства и всички тези хора за оставени на произвола. Родителите нямат потенциал да разпознават половото принуждение над децата си. Полицията знаят, за това нещо от 2-3 години. Тук не приказвам единствено за пастора.

Говоря за обществения дом, в който проституират малолетни, е тъкмо против РПУ-то. Това е най-големия проблем - страната липсва и отсъства ", повтори доцент Пампоров.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР