Трябва ли най-добрите му съюзници отново да очакват най-лошото? Този

...
Трябва ли най-добрите му съюзници отново да очакват най-лошото? Този
Коментари Харесай

Тръмп е готов отново да поразтърси съюзниците си в Г-7

Трябва ли най-хубавите му съдружници още веднъж да чакат най-лошото? Този уикенд Доналд Тръмп може още веднъж да смути спокойствието на срещата на върха на Г-7 във френския град Биариц, тъй като от ден на ден са мотивите за различия сред Съединени американски щати и другите богати страни.

Държавните и държавните ръководители на седемте най-развити индустриални страни (Великобритания, Германия, Италия, Канада, Съединени американски щати, Франция и Япония) бяха привикнали с кротки годишни събирания на другари в границите на така наречен " клуб на демокрациите ", изключително откогато Русия на Владимир Путин към този момент не е измежду поканените.

Но това беше преди Доналд Тръмп и визията му за интернационалните връзки.

През 2017 година в Италия бе установено, че има различия за световното стопляне, предходната година на форума на Г-7 в Квебек се стигна до невиждан разкол. Президентът на Съединени американски щати скапе нормално изчислената до милиметър сценография на тези огромни интернационалните събирания, назова канадския министър председател Джъстин Трюдо " нечестен " на фона на комерсиално напрежение и отхвърли да подпише общата декларация на срещата на върха.

Има заплаха на френския атлантически бряг той още веднъж да се държи като " слон в стъкларски магазин ", предизвести Робърт Гътман от университета " Джонс Хопкинс ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР