Трябва да се успокои разговорът и арогантното поведение, каза лидерът

...
Трябва да се успокои разговорът и арогантното поведение, каза лидерът
Коментари Харесай

Борисов към Денков и Асен Василев: Не може да се комуникира така с енергетиците, те са български граждани

Трябва да се успокои диалогът и арогантното държание, сподели водачът на ГЕРБ

Така не може да се комуникира, това са български жители, сподели в Пловдив водачът на ГЕРБ Бойко Борисов за митингите на енергетиците. Той е във втория по величина град за откриването на южната естрада на стадион „ Локомотив “. С него са кандидат–кметът на ГЕРБ Костадин Димитров, локалният координатор на партията Димитър Колев и регионалният шеф Илия Зюмбилев.

" Искам отново да се обърна към премиера, държавното управление и миньорите: Блокирането не е излаз, тормози доста други жители ", разяснява Борисов. Той прикани за разговор, който да успокои напрежението. " Ако бях министър председател, нямаше изобщо да го докараме до тук. Преди три години представихме проект с Томислав Дончев, координиран с Европейската комисия и синдикатите, всичко да стане последователно. През това време дотирахме миньорите и въглищата. Да не се връщаме обратно. Сега договарянията се водеха от сътрудниците. Както виждате, не ни канят на среща. Ако някой ги поучава по този начин да споделят с ядосана общественост, не е вярно. Надали на тях им е прелестно да препятствят други български жители да пътуват и да си вършат бизнес. И както и на зърнарите им споделих да не влизат в София, по този начин бих се обърнал и към миньорите и енергетиците. Някои от нещата могат да бъдат чути и направени при добра връзка. Просто би трябвало да се успокои диалогът и арогантното държание. Не всички дейности им са неверни, само че методът на връзка е извънредно неверен. Това, че набутаха компаниите там, е направило на хората усещане. Това, че Асен Василев одобри 36 заплати за тези, които желаят да изоставен, е добре Просто трябваше разговорът да продължи, а да не се слагат хората пред приключен факт. ", добави водачът на ГЕРБ.

" Оставиха ни в петък вечерта да пазиме Закона за енергетиката, а те отидоха на предизборна акция. В ден, в който хиляди стачкуват, в Народното събрание сме оставени сами ", сподели Борисов по адрес на сътрудниците си от ПП-ДБ. Според него те са били длъжни да бъдат в Народното събрание в този миг.

" Аз съм срещу народен представител от една партия да става началник на специфични служби. Тези шефове са назначавани по времето на ръководството на президента Радев, Кирил Петков и Асен Василев. Работили са с тях. Там няма нито един човек, който да се е усмихнал на наша фотография. Всичко е изчегъртано ", добави Борисов.

Лидерът на ГЕРБ прегледа стадиона на " Локомотив " Пд, по който има още работа. " След стадиона на Ботев в " Локомотив " към този момент също гледат с оптимизъм към бъдещето. Отборът им е първи. Както постоянно съм споделил, аз нямам неизпълнено заричане. Който и да е притежател – те знаят, че вярата им е в нас. Според мен по тази причина хората чакат тази политика за създаване на инфраструктура да продължи. Обещали сме и начело паркингът да стане. Ще се получи едно прелестно комплексче ", съобщи Бойко Борисов.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg