Трябва да признаем, че тръпката от петия сезон на Peaky

...
Трябва да признаем, че тръпката от петия сезон на Peaky
Коментари Харесай

Ще видим ли Ал Капоне в Peaky Blinders

Трябва да признаем, че тръпката от петия сезон на Peaky Blinders към момента ни държи. Нямаме самообладание за шести, a за момента няма публична информация по кое време може да го чакаме, само че прогнозите са за 2021 година
 Peaky Blinders, Уест Мидлендс и пикът на туристи в Бирмингам
Как Peaky Blinders оказа помощ на Англия

За световния резултат на един британски сериал

По принцип Стивън Найт е подготвен със сюжета, само че фотосите би трябвало да бъдат съобразени и с натоварения график на актьорите, което усложнява задачата.

Докато сме в очакване на вести към това по кое време ще стартира работата по сезона, Найт отговаряше на въпроси на почитатели в Reddit като част от секцията Ask Me Anything.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Peaky Blinders (@peakyblindersofficial) на Окт 2, 2019 в 8:41 PDT

Там той съобщи, че поредна историческа персона най-вероятно ще бъде забъркана в шести сезон. До момента видяхме Уинстън Чърчил и Осуалд Моузли , които ще продължат да са част от сериала.

По думите на основателя на Peaky Blinders обаче в новия сезон ще забележим и известния мафиотски необут Ал Капоне . Разбира се, Стивън Найт не дава повече детайлности към възможното включване на Капоне в сериала.
 Peaky Blinders, Антъни Бърн и изтритата сцена от пети сезон
Изтритата сцена от Peaky Blinders

Кой съобщи Томи Шелби

Предполагаме обаче, че то ще бъде обвързано с концепцията на Майкъл Грей (Фин Кол) за разширение на бизнеса в Щатите. Найт споделя също по този начин, че за момента няма ясна концепция дали Ал Капоне ще бъде мощно обвързван с новия сезон или просто ще се появи за малко, написа Digital Spy.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР