Трябва да признаем, че тръпката от петия сезон на Peaky Blinders

Трябва да признаем, че тръпката от петия сезон на Peaky Blinders ...

Ще видим ли Ал Капоне в Peaky Blinders.


Трябва да признаем, че тръпката от петия сезон на Peaky Blinders все още ни държи. Нямаме търпение за шести, a за момента няма официална информация кога може да го очакваме, но прогнозите са за 2021 г.
Peaky Blinders, Уест Мидлендс и пикът на туристи в Бирмингам
Как Peaky Blinders помогна на Англия

За глобалния ефект на един английски сериал

По принцип Стивън Найт е готов със сценария, но снимките трябва да бъдат съобразени и с натоварения график на актьорите, което усложнява задачата.

Докато сме в очакване на новини около това кога ще започне работата по сезона, Найт отговаряше на въпроси на фенове в Reddit като част от секцията Ask Me Anything.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Peaky Blinders (@peakyblindersofficial) на Окт 2, 2019 в 8:41 PDT

Там той заяви, че поредна историческа личност най-вероятно ще бъде замесена в шести сезон. До момента видяхме Уинстън Чърчил и Осуалд Моузли, които ще продължат да са част от сериала.

По думите на създателя на Peaky Blinders обаче в новия сезон ще видим и известния мафиотски бос Ал Капоне. Разбира се, Стивън Найт не дава повече подробности около евентуалното включване на Капоне в сериала.
Peaky Blinders, Антъни Бърн и изтритата сцена от пети сезон
Изтритата сцена от Peaky Blinders

Кой предаде Томи Шелби

Предполагаме обаче, че то ще бъде обвързано с идеята на Майкъл Грей (Фин Кол) за разширяване на бизнеса в Щатите. Найт казва също така, че за момента няма ясна идея дали Ал Капоне ще бъде силно свързан с новия сезон или просто ще се появи за кратко, пише Digital Spy.

Източник: lifestyle.bg