„Трябва да имаме устойчиво поведение срещу COVID-19, базирано на наука

...
„Трябва да имаме устойчиво поведение срещу COVID-19, базирано на наука
Коментари Харесай

Симидчиев: Трябва да имаме устойчиво поведение срещу COVID-19

„ Трябва да имаме стабилно държание против COVID-19, основано на просвета и данни. Ако имаме такова, ние ще победим. Ако нямаме, ще си играем на иде ми-дойде ми “, сподели депутатът от „ Демократична България “ Александър Симидчиев в предаването „ 120 минути “.

По думите му най-важното, което е трябвало да се случи по време на пандемията е да създадем явен проект за деяние, който да бъде наличен за всички жители. По този метод ще се знае при какви данни какво се прави.

„ Пандемичен проект има, само че той не съществува в правния мир, с цел да се реферира към него. Вътре би трябвало да има ясни критерии, на които да се преценя дали да се включват или не избрани ограничения “, сподели още Симидчиев.

Относно работата на Националния действен щаб, Симидчиев е безапелационен, че би трябвало да има обединен орган, който да управлява процесите.

„ Идеалният вид е оптимално да натискаме вируса, с цел да угасне напълно инфекцията. Да може трайно и стабилно всичко да се възвърне “, счита Симидчиев.

На въпрос дали би станал министър на опазването на здравето, Симидчиев не отговори изрично. А дали би станал началник на щаба – „ Бих съдействал най-много с информационната тактика “, сподели Симидчиев.

Повече вижте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР