Трябва да имаме писмени гаранции за политиката, която ще бъде

...
Трябва да имаме писмени гаранции за политиката, която ще бъде
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Трябва да имаме писмени гаранции за политиката, която ще бъде следвана

Трябва да имаме писмени гаранции за политиката, която ще бъде следвана. Това съобщи в студиото на " Денят стартира " Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия във връзка диалозите с " ИТН " за възможна поддръжка за предстоящ кабинет.

По думите му има известни разлики за периодите и обсега на ограниченията, има съвпадения като цяло обаче в стратегиите на двете политически сили. Има разлики във връзка с данъчното облагане, приходите.

" ИТН " подхожда доста съществено към това, което следва за страната ", разяснява Вигенин.

Днес следва среща сред " Българска социалистическа партия за България " и Има Такъв Народ за правораздаването и правосъдната промяна.

Виждам, че нямаме аргументи да имаме съмнения във връзка с политиката, която ще бъде следвана, в случай че поръчките се осъществят, добави Вигенин.

Окончателното решение за поддръжка ще бъде след представянето на персоналния състав на кабинета и при изискване, че бъде подписано съглашение, с което Има Такъв Народ да се ангажира по реализацията на нещата, които се разясняват на експертните срещи. Не може на сляпо да се поддържа държавно управление, разяснява Вигенин.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР