Трябва да има засилен контрол в затворническите общежития от отворен

...
Трябва да има засилен контрол в затворническите общежития от отворен
Коментари Харесай

Шокиращи подробности за избягалите затворници

Трябва да има засилен надзор в затворническите общежития от отворен вид, тъй като оттова е обикновено да се избяга. Това разгласи някогашният шеф на Служба "Издирвания " към Министерство на вътрешните работи Красимир Занев във връзка бягството на двамата молдовци, които в събота съумяха да преодолеят без проблем оградата на затворническото общежитие в Стара Загора.

Мъжете са били наказани поради щурм на банкомати. По данни на проверяващите, отмъкнатата сума възлиза на близо 90 000 лв..

По думите на Занев в утринния блок на Би Ти Ви при бягството техни близки са им помогнали, по тази причина трябвало да се засилят ограниченията в сходен вид институции и освен. Необходимо било прецизно да се следи дали се приготвят бягства.

Защитната ограда на общежитието нито е доста висока, нито е подсилена, няма и постови, в институции от подобен вид не трябвало и да има поради облекчения режим.

Двамата молдовци попадат там, тъй като признават виновността си, а съгласно специалиста бягат, тъй като са знаели, че ще ги реалокират в София, където режимът е по-засилен, счита Занев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР