Труп на жена, захвърлен до плажа на сицилианския град Плея

...
Труп на жена, захвърлен до плажа на сицилианския град Плея
Коментари Харесай

Откриха труп на убита млада българка в Италия

Труп на жена, пренебрегнат до плажа на сицилианския град Плея ди Катания, е бил открит през вчерашния ден, оповестиха италианските медии.

Според в. ”Ла Република” той е бил разпознат от управляващите – става въпрос за 30-годишната Николина Маринова. Полицията допуска, че тя е била убита с изстрел в лицето. Най-вероятно дамата е била продажница. Според хипотезите евентуален палач е бил или клиент, или сводник на жертвата. Властите са разпознали жертвата с помощта на процедура за различаване на пръстовите отпечатъци. Намерено е и фотокопие на остарял документ на дамата.

Българката имала обилни рани по лицето и главата, както и доста кръв по себе си. Тя била единствено по сутиен и яке. Според правосъдните лекари гибелта е настъпила 3 дни преди откриването на тялото. Властите са разкрили дело за ликвидиране.

Трупът на българката до плажа е бил забелязан инцидентно от непозната туристка, която подала сигнал до полицията. Трупът е бил облегнат на стена до плажа, като че ли дамата била седнала посред намиращия се там отпадък, заяви в. Монитор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР