Труп на жена беше открит захвърлен до плажа на сицилианския

...
Труп на жена беше открит захвърлен до плажа на сицилианския
Коментари Харесай

Туристка се натъкна на убита българка на италиански плаж

Труп на жена беше открит пренебрегнат до плажа на сицилианския град Катания " Ла Плая " на 22 април, оповестиха италианските медии. Според в. " Република " той бил разпознат от управляващите – става въпрос за 30-годишната Николина Маринова. Полицията допуска, че тя е била убита с изстрел в лицето. Разследването се води в средите на проституцията. Според хипотезите евентуален палач е бил или клиент, или сводник на жертвата.

Властите са разпознали жертвата с помощта на процедура за различаване на пръстовите отпечатъци. Намерено е и фотокопие на остарял документ на дамата, написа " 24 часа ".

Българката имала обилни рани по лицето и главата, както и доста кръв по себе си. Тя била единствено по сутиен и яке. Според правосъдните лекари гибелта е настъпила 3 дни преди откриването на тялото. Изключено е съществуването на полово принуждение върху жертвата. Властите са разкрили дело за ликвидиране.

Трупът на българката до плажа бил забелязан инцидентно от непозната туристка, която подала сигнал до Финансовата армия. Трупът бил облегнат на стена до плажа, като че ли дамата била седнала посред намиращия се там отпадък.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР