Трудното начало на сезона вече е забравено и тази вечер

...
Трудното начало на сезона вече е забравено и тази вечер
Коментари Харесай

Съставите на Арсенал и Лестър, гледайте тук!

Трудното начало на сезона към този момент е забравено и довечера Арсенал ще преследва 10-а поредна победа във всички шампионати. " Топчиите " одобряват Лестър в финален мач от 9-ия кръг на Премиър лийг с упоритостта да се изравнят по точки с градските си противници Челси и Тотнъм. От своя страна, " лисиците " могат да се изкачат в горната половина на таблицата и да изпреварят Манчестър Юнайтед с възможен триумф на " Емиратс ".

ГЛЕДАЙТЕ ТУК

Домакините от Северен Лондон са в невероятна форма, а и статистиката приказва напълно в тяхна изгода. Арсенал е тимът с най-много-победи (59) и най-вече точки (200) през октомври от основаването на Премиър лийг.

The teams are in - here's how we line up against @LCFC #ARSLEI pic.twitter.com/tSGLtpLtex
— Arsenal FC (@Arsenal) 22 октомври 2018 година Месут Йозил се завръща в стартовия състав на Унай Емери, откакто пропусна успеха над Фулъм поради контузия. Бившият немски национал ще е част от офанзивното трио зад Александре Лаказет, което включва още Хенрих Мхитарян и Алекс Иуоби. Двойка вътрешни халфове са Лукас Торейра и Гранит Джака, а като ляв бек ще работи Штефан Лихтщайнер.

В исторически проект гостуванията на Арсенал са призрачен сън за Лестър. От последните си 25 визити на този противник " лисиците " нямат нито една победа, а загубите са 19. Показателен е и фактът, че Лестър не е печелил в Премиър лийг нито на " Емиратс ", нито на предходния стадион на " топчиите " - " Хайбъри ".

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиър лийг 9 кръг, понеделник 22 октомври  Арсенал 22:00предстои  Лестър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР