Трудно бихме повярвали, че твърдението от заглавието може да важи

...
Трудно бихме повярвали, че твърдението от заглавието може да важи
Коментари Харесай

Кейт Бекинсейл никога не е излизала на срещи? Има причина да ѝ вярваме

Трудно бихме повярвали, че изказванието от заглавието може да важи за жена като красивата британка Кейт Бекинсейл, която през последните години съумява да очарова свои сътрудници от шоубизнеса, с които има забележителна възрастова разлика в своя изгода.

В занимателно ново изявление за изданието обаче 47-годишната актриса споделя, че в никакъв случай не е била на среща! И даже „ не може да се сети за нещо, което би ненавиждала повече “.
 Една прелестна английска Кейт (не Мидълтън, а Бекинсейл), за която не приказваме постоянно, а би трябвало!  Една прелестна английска Кейт (не Мидълтън, а Бекинсейл), за която не приказваме постоянно, а би трябвало!  Една прелестна английска Кейт (не Мидълтън, а Бекинсейл), за която не приказваме постоянно, а би трябвало!  Една прелестна английска Кейт (не Мидълтън, а Бекинсейл), за която не приказваме постоянно, а би трябвало!
Тя твърди: „ Буквално се срещам с някого, опознавам го на работа и по-късно или се бракосъчетавам за него, или забременявам “.

Бекинсейл бе женена за режисьора Лен Уайзман сред 2004-2019 година и има 22-годишна щерка на име Лили от артиста Майкъл Шийн . Преди известно време тя беше по отношение на 27-годишния комедиант Пийт Дейвидсън и 24-годишния музикант Гуди Грейс.

Актрисата признава, че въобще не се интересува от организирането на по този начин наречените срещи на сляпо. „ Просто не мога да се сетя за нещо, което бих ненавиждала повече от това да седнал съм пред някого, който не познавам, че има опция да не ми хареса, а би трябвало да седнал съм и да го виждам по какъв начин се храни “ , споделя тя.

Бекинсейл споделя доста топли връзки с някогашния си Майкъл Шийн , описват от. Още през 2016 година двамата с щерка си пресъздадоха фотография, направена малко след раждането на Лили през 1999 година През декември 2018 година Бекинсейл показа своя фотография с артиста, с който са се сгушили на дивана.

В изявление за списание от 2016 година Бекинсейл споделя за връзката си с Шийн: „ Това е толкоз обикновено за нас “ и добавя: „ Разделихме се преди епохи. Не сме дружно надалеч по-дълго, в сравнение с в миналото сме били дружно. Но аз в действителност го обичам, одобрявам го и всеки кара другия да реве от смях. “ Кой не би желал такива връзки с някогашния си?!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР