Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на

...
Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на
Коментари Харесай

5 неща на bTV Спорт, които да направите днес

Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на множеството са свити. И не се знае до по кое време. В миг като този взехме решение да ви сервира по малко светлина всеки ден. Кръстихме ги 5 неща, тъкмо от толкоз имате потребност, с цел да се усмихнете и да ви стане по-леко на сърцето. Някои ги знаете, други сте ги не запомнили, а трети откровено ще ви развеселят!

Научете:

Днес се навършват 15 години от един от най-великите финали в историята на Шампионската лига . На стадион " Кемал Ататюрк " в Истанбул " Ливърпул " прави свръхестествен поврат против " Милан " от 0:3 до 3:3, след което печели дузпите и подвига трофея за пети път.

По целия свят " Ливърпул " се асоциира с аления цвят, само че в действителност първите екипи на мърсисайдци не са червени, а синьо-бели .

През 1964 година именитият управител на тима Бил Шенкли взема решение, че аленият цвят символизира мощ и плаши противниците. Затова " Ливърпул " заменя синьото с напълно червен екип - и по този начин до през днешния ден.


Прочетете:

Помните ли котарака-вратар , който се трансформира в шлагер в обществените мрежи и обиколи новинарските излъчвания? В едно 40-секундно видео домашният любим вгорчаваше живота на своя собственик и безжалостен футболен почитател - Крис Диксън. Но за какво нито един от ударите на последния не влизаше във вратата поради отличните намеси на МЯУ-нуел Нойер, ще разберете от публикацията " Как МЯУ-нуел Нойер излъга света " .
Как МЯУ-нуел Нойер излъга света (ВИДЕО) Котаракът-вратар се оказа част от любопитен опит за силата на обществените мрежи
Забавлявайте се в интернет:

Ако желаете да бъдете като Кристиано Роналдо , би трябвало да упражнявате целенасочено ... тъкмо като него.

Вижте по какъв начин португалецът спринтира към подновяването на сезона в Серия " А ":
Вижте тази обява в Instagram.
Explode mode

Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano) на Май 23, 2020 в 5:33 PDT

Тествайте знанията си:

Натоварването в тениса е голямо, изключително когато се играят мачове от Големия шлем в три от пет сета. Историята помни доста епични обрати, довели до продължителни конфликти, а през днешния ден ви питаме - Кой е най-дълго траялият мач в тениса?

Кой е най-дългият мач в историята на тениса? Гласувай Резултати

Гледайте:

След олимпийските игри в Рио де Жанейро ансамбълът на Ина Ананиева се отдръпна, а на негово място се образува нов, още по-гладен за триумфи тим.

В актуалната художествена гимнастика се натъртва освен на сложните детайли, само че и на грациозното им осъществяване. А по какъв начин новите Златни девойки се трансфораха в повелителки на танца - припомнете си от страхотния репортаж на Елена Яръмова.
Новите Златни девойки - повелителките на танца (ВИДЕО) Как се основават изящните съчетания на грациите
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР