trud.bgЦветан Цветанов проговори за оставката си и за това дали

...
trud.bgЦветан Цветанов проговори за оставката си и за това дали
Коментари Харесай

Цветанов разкри какво ще прави след като напусне ГЕРБ

trud.bg

Цветан Цветанов проговори за оставката си и за това дали усеща отчаяние. Той разкри и по кое време отдръпването му като зам.-председател на ГЕРБ ще стане факт. 

" Това ще стане факт на 7 юли, когато ще се организира изключителния ни народен конгрес. Тогава ще се показа оставката ми като зам.-председател на партията, както и оставката на Румяна Бъчварова, която отпътува за Израел като дипломат. Тя също е подала оставката си и излизането си от Изпълнителната комисия. Най-общо казано, сега се усещам малко по-свободен, тъй като миналите 13 години партийна работа за мен означаваха ограничения от времето за най-близките ми, както и доста и дълги отсъствия от у дома ", разяснява Цветанов, представен от в. Труд. 

Той признава, че ще има време в този момент да прекара със фамилията си: " През това лято ще мога да съм по-дълго време със фамилията. Ще имам опция да усетя какво вълнува най-малката ми щерка, тъй като тя порасна сякаш за един момент – към този момент е на 8 години. "  

Цветан Цветанов отхвърля да изпитва отчаяние: " А другояче – за отчаяние не е редно да се приказва. Ние сме огромни хора и би трябвало да се отнасяме рационално към разочарованията в чисто длъжностен проект, тъй като в работата си всеки човек е изправен пред някакви премеждия и провокации.

Смятам, че най-важното е да имаш стабилна основа, дом и семейство. Имам отлично семейство, което ме зарежда с любов и самообладание и ми дава мощ да превъзмогвам всички провокации и превратности. " / Блиц
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР