Тропическото настроение е запазена марка на лятото – актуални са

...
Тропическото настроение е запазена марка на лятото – актуални са
Коментари Харесай

Лятно настроение и екзотика с Tropical Mango на REFAN

Тропическото въодушевление е запазена марка на лятото – настоящи са всевъзможни усети и аромати, които внасят прохлада и екзотика в всекидневието.

Ето за какво изключително подобаваща за сезона е козметичната серия на REFAN Tropical Mango , която със завладяващия си мирис на манго придвижва въображението в друга действителност и носи наслаждение за сетивата.

Съществуващите в сбирката на REFAN шампоан-душ гел и крем за тяло Tropical Mango към този момент се радват на доста фенове, по тази причина иноваторите на козметичния бранд прибавиха към тях и крем за ръце , пилинг сапун-гъба , боди спре й и безалкохолен парфюм , с цел да се добави и обогати опцията за приятност от свежото благоухание на обичаното манго при използването на другите артикули.

Кремовете от сбирката са с лека текстура, която бързо се всмуква от кожата, без да оставя мазни следи и това е доста добре за горещите дни. Те хидратират и омекотяват кожата на ръцете и тялото, усъвършенстват нейната разтегливост. Спреят за тяло и безалкохолният парфюм прелестно и продължително парфюмират, като основават екзотична атмосфера и въодушевление, което ги прави превъзходен избор за летен мирис. Пилинг сапун-гъбата с нейната мека пяна е подобаваща за ежедневна приложимост и е за всеки вид кожа.

Към сбирката Tropical Mango спада и парфюмна свещ в кутия със същото благоухание – за моменти на ароматна терапия, романтика и релакс.
Новата линия на REFAN Tropical Mango се грижи за кожата нежно и ефикасно, придвижва в света на тропиците с яркия си мирис и основава лятно въодушевление на равнодушие и наслада.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР