Тропическата буря Исаяс причини днес смъртта на най-малко един човек

...
Тропическата буря Исаяс причини днес смъртта на най-малко един човек
Коментари Харесай

Тропическата буря Исаяс взе жертва по пътя си към Североизтока на САЩ

Тропическата стихия Исаяс аргументи през днешния ден гибелта на минимум един човек и остави без електричество стотици хиляди поданици на щатите Северна Каролина и Вирджиния по пътя си към Вашингтон и другите огромни градове в североизточните елементи на Съединени американски щати, съобщи Ройтерс.

С проливни дъждове и мощни ветрове бурята мина бързо през югоизточната част на Вирджиния и към 8,00 ч. тази заран локално време окото й се намираше на 160 км южно от федералната столица. Стихията се придвижва в северна посока със скорост 33 благи в час (54 км/ч), заяви Националният център за ураганите.

Остават в действие предизвестията за задаваща се заплаха в североизточните щати чак до Мейн . Големи градове като Вашингтон, Филаделфия и Ню Йорк може да се окажат на пътя на стихията.

Ветровете на Исаяс са със скорост до 110 км/ч, като в средата на днешния ден може да зародят торнада в региона от Вирджиния до Ню Джърси , споделиха още от центъра за ураганите. От Северна Каролина към този момент оповестиха за едно торнадо, съобщи Ройтерс.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР