С едно зареждане на батерията от 12 000 мАч ще

...
С едно зареждане на батерията от 12 000 мАч ще
Коментари Харесай

Tronsmart Element T6 Max – аудио колонка 60W със страхотен бас

С едно зареждане на батерията от 12 000 мАч ще се наслаждаване на 20 часа непрестанно възпроизвеждане на музика, при 50% мощ на звука

Портативната колонка Tronsmart Element T6 Max се вписва идеално в интериора на дома

Портативните аудио колонки стават все по-популярни в последно време, защото разрешават елементарно образуване на музикално празненство на практика на всички места. Освен това и доста улични актьори постоянно се възползват от удобството и функционалността им.

Tronsmart е една от най-актуалните марки при безжичните Bluetooth колонки. Сега излиза нов модел – Tronsmart Element T6 Max, който към този момент е наличен за предварителни поръчки в онлайн магазина GeekBuying на промоционална цена от $99,99 в границите на шопинг фестивала 11.11.

Tronsmart Element T6 Max се ръководи с допиране на контролите върху сензорния панел

Всички артикули от гамата на Tronsmart се оферират на понижени цени плюс спомагателна отстъпка от 10% при въвеждане на ваучър T6MAX01 . Освен това купувачите на Tronsmart могат да получат подарък, в случай че споделят страницата на акцията или съответни артикули в обществените мрежи, както и спомагателна отстъпка до $10, в случай че се абонират за електронния бюлетин.

Проектирана в класическа цилиндрична форма и направена от първокласна алуминиева сплав, портативната колонка Tronsmart Element T6 Max сграбчва вниманието с елегантния си тип – тя може да бъде бижу за дома. Колонката обезпечава добре уравновесен съраунд тон, тъй че всеки да се наслаждения на еднообразно аудио качество, без значение под какъв ъгъл се намира по отношение на представителя.

Можете да стриймвате музика, като просто доближите смарт телефона до колонката

Вътре в колонката са вградени 4 пищялки, 1 нискочестотен представител и самостоятелно планиран масив от 8 пасивни радиатора за страховит бас, който освен ще чуете, само че и ще почувствате, даже при ниско равнище на силата на звука. Аудио технологията SoundPulse обезпечава оптималната мощ от 60 W.

Tronsmart Element T6 Max идва с мощна батерия 12 000 мАч. С едно зареждане ще се наслаждаване на 20 часа непрестанно възпроизвеждане на музика, при 50% мощ на звука. Можете да свържете две такива колонки, с цел да получите ефектно безжично стерео, с същински съраунд тон за домашно кино.

Две колонки Tronsmart Element T6 Max обезпечават съвършено стерео преживяване

Интегрираният сензорен панел предлага комфортно ръководство на колонката единствено с допиране на контролите, които са осветени, тъй че да се разпознават елементарно и на мрачно. С рейтинг IPX5, колонката е устойчива на дъжд и пръски.

Tronsmart Element T6 Max възпроизвежда музика безжично през Bluetooth интерфейс или просто като приближите NFC смарт телефона си до представителя. Нещо повече, колонката е съвместима с известните гласови асистенти Siri, Гугъл Assistant и Cortana.

Tronsmart Element T6 Max сграбчва вниманието с елегантния си жанр

Ето още няколко аудио продукта на Tronsmart, налични за покупки с отстъпка от 10% върху оповестената цена при потребление на ваучър T6MAX01 в границите на акцията 11.11:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР