Трите власти в България в момента не функционират, заяви лидерът

...
Трите власти в България в момента не функционират, заяви лидерът
Коментари Харесай

Карадайъ: Личното его и безотговорното поведение на някои политици пречат за решаване на кризата

Трите управляващи в България сега не действат, съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в с. Медовец, където взе участие във възпоменателен протест, съобщи Българска национална телевизия.

 

Карадайъ добави, че персоналното его и безотговорното държание на някои политици в допълнение пречат за решаването на политическата рецесия, а цената за това се заплаща от българския народ.

 

Свидетели сме на цялостен разпад на държавността! Всичко, което се случва е доста тъпо - разяснява ден по-рано в Народното събрание Карадайъ. И разгласи позицията на Движение за права и свободи: Затова в този момент, в тази обстановка, ние, Движение за права и свободи, предлагаме преучредяване на страната – привикване на Велико национално заседание!

 

Карадайъ сподели още, че  липсват и евросредствата по оперативните стратегии и по Плана за възобновяване и резистентност.

 

" Сумарно те са към 60 милиарда, заделен за България в Брюксел. Тези проекти трябваше да бъдат написани през 2020 година Трябваше и ние като прилежащите ни страни - Гърция, като Румъния или като Полша, да стартираме към този момент да отчитаме средствата от Плана за възобновяване уста.

 

И на фона на цялото това нещо видяхме по какъв начин една част от хората, които желаят да обитават в терена на политиката за персонални ползи какви съвещания организират, какви са им диалозите, какви са им задачите. Но, за жалост, цената се заплаща от българския народ. Компетентните държавни органи може би в тази обстановка би трябвало и те да си влязат в ролята ", уточни Карадайъ.

 

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, който дружно с депутатите Филиз Хюсменова, Хасан Адемов и други представители на партията, участва на възпоменателен протест в село Медовец, община Дългопол, отдаден на майските събития от 1989 година, когато двама младежи от селото са починали.

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР