„Трите сигнала, касаещи Бойко Борисов, които внесох в прокуратурата през

...
„Трите сигнала, касаещи Бойко Борисов, които внесох в прокуратурата през
Коментари Харесай

Йончева: Трите сигнала за Бойко Борисов не бяха подписани от Нинова, защото тя не пожела

„ Трите сигнала, касаещи Бойко Борисов, които внесох в прокуратурата през май 2019 година, не бяха подписани от Корнелия Нинова, тъй като тя не пожела. “ Това написа в „ Туитър " евродепутатът Елена Йончева след изявление на водача на Българска социалистическа партия в „ Лице в лице “, че Йончева не е желала те да бъдат подписани от Нинова.

„ Като български народен представител от Българска социалистическа партия, това за мен беше неразбираемо. Моята цел е да има резултат. Когато сходен сигнал не е подсилен от водача на опозицията.



" Това е очевидна индикация за липса на политическа воля истината да излезе нескрито. През последната година не чух госпожа Нинова да призове господин Цацаров да проверява сигнала. Да сте чули госпожа Нинова да призове за самостоятелна експертиза на аудиозаписа с Борисов, в който той заповядва да бъде погубен и предприемач, и политически конкурент? Депутатите от Екологичен потенциал приканиха за самостоятелна експертиза. Такава беше направена. Гласът е на Борисов. Да сте чули от Нинова да спомене за тази експертиза? “, написа още Йончева.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР