Трите непълнолетни момичета, избягали от Центъра за настаняване от семеен

...
Трите непълнолетни момичета, избягали от Центъра за настаняване от семеен
Коментари Харесай

След седмица в неизвестност: Как бяха открити трите изчезнали момиче във Варна?


Трите малолетни девойки, избягали от Центъра за настаняване от фамилен вид във Варна, бяха открити през вчерашния ден след повече от седмица в. Момичетата изчезнаха на 21 януари.

“Около 16 часа постъпи сигнал от майката 17-годишното момиче, която сподели, че щерка ѝ е видяна в един от комерсиалните центрове в града. В непосредственост до един от моловете бяха открити две от девойките - на 14 и на 17 години. Те бяха в положително физическо положение. След първичните беседи с двете девойки, те описаха, че третото момиче, което е на 15 години, се намира в къща на собствен другар във " Владиславово " ”, сподели старши контрольор Стоян Енев от Областната дирекция на полицията.

Енев акцентира, че трите девойки непринудено са решили да изоставен спешния център, с цел да се видят с другари и да прекарат повече свободно време.

“Не се случва да бягат за първи път от спешния център. През цялото време те са били в къщата във “Владиславово ”. Момичетата са настанени в Дом за краткотрайно настаняване за малолетни във Варна ”, добави Енев.

По думите му притежателят на къщата не е бил в дома си през вчерашния ден и не е бил разпитан.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР