Трите медалистки на 200 метра от Световното първенство по лека

...
Трите медалистки на 200 метра от Световното първенство по лека
Коментари Харесай

Милър-Уибо, Лайлс, Майер и Фетер потвърдиха участие на Диамантената лига в Монако

Трите медалистки на 200 метра от Световното състезание по лека атлетика в Лондон през 2017 година ще вземат участие на шампионата от Диамантената лига “Херкулес” в Монако на 12 юли. Двукратната международна шампионка на половин обиколка Дафне Схипърс ще застане на старт с олимпийската шампионка на 400 метра Шони Милър-Уибо и с носителката на две сребърни оценки от международни шампионати Мари-Жозе Та Лу.

Милър-Уибо завоюва бягането на 400 метра в Монако предходната година с връх на Диамантената лига от 48.97 секунди. Та Лу пък победи на 100 метра в Монако през 2018 година и на 200 м през 2017 година

На “Херкулес” се чака забавна борба и в хвърлянето на копие при мъжете, където ще забележим международния първенец в десетобоя Кевин Майер и немските звезди - олимпийският първенец Томас Рьолер и международният Йоханес Фетер.

Три съществени имена бяха оповестени и за мъжкия спринт на 100 метра - американецът Ноа Лайлс, който завоюва на 200 метра с връх на туринар от 19.65 секунди в Монако през предходната година, китайската звезда в спринта Су Бингтиан и италианският рекордьор Филипо Торту.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР