Трите любими „мечки“ на родната театрална публика вече не са

...
Трите любими „мечки“ на родната театрална публика вече не са
Коментари Харесай

„трите Мечки“ Се Разпаднаха, Бахаров Изостави Вергов И Карамазов

Трите обичани „мечки“ на родната театрална аудитория към този момент не са дружно. Захари Бахаров дефинитивно е напуснал общия бизнес с сътрудниците си Юлиан Вергов и Владимир Карамазов и към този момент е солов състезател.

Според данни от комерсиалния указател Бахаров, Вергов и Карамазов към този момент не са съдружници. Промяната е станала още през лятото на предходната година, след края на турнето, което „мечките“ обичайно вършат в страната, до момента в който софийските театри са във почивка. И до през днешния ден обаче те не са съобщили публично, че се разделят.
ЗАХАРИ БАХАРОВ СРЕЩУ БРАТ СИ ЯВОР
В момента компанията им по документи е с един единствен притежател – Владо Карамазов. Той продължава да поддържа контакти с Юлиан Вергов, само че не и съ Захари Бахаров. Показателен е фактът, че на фейсбук страницата на „Трите мечки“ към този момент стои фотография на Вергов и Карамазов – без Захари.

Там няма привет за „Икар“-а за най-хубава основна мъжка роля, която огромният Бахаров получи на 27 март. Нещо повече – този факт, който би трябвало да е огромна горделивост за компанията, в случай че към момента съществува, даже не е маркиран на формалната страница.
ВЕРГОВ РАЗКРИ БРУТАЛНИТЕ СЧУПВАНИЯ Пожарна охрана СЕБЕ СИ
За сметка на това от същата дата – 27 март, има обстоен доклад за среща на Карамазов с почитатели, с които е обсъждал въпроса „Как да завладеем публиката“. Представленията на „Трите мечки“ към този момент мъчно могат да се гледат, въпреки че постоянно, когато се играят, пълнят залите до последната седалка.

От месеци Захари заобикаля да появява в тях, като постоянно е заместван от близкия другар на Карамазов – Владо Пенев. За опрощение на отсъствието си от сцената екранният Иво Андонов сочи честите си задължения в чужбина, написа „Уикенд“. Те обаче не му пречат да се изявява в функции в други спектакли.

За момента единственото зрелище, в което вземат участие и тримата някогашни съдружници и към момента се играе, е „Спанак с картофи“. То обаче към този момент не е на „Трите мечки“, а на различен продуцент.

НЯМА ОТЪРВАНЕ! ВЛАДО КАРАМАЗОВ ПРЕВЗЕМА Народоосвободителна въстаническа армия ТВ

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР