Тринайстото издание на международния фестивал за съвременен танц One Dance

...
Тринайстото издание на международния фестивал за съвременен танц One Dance
Коментари Харесай

Магията на танца: One Dance Week 2020 ще се проведе през пролетта на 2021 година

Тринайстото издание на интернационалния фестивал за актуален танц One Dance Week ще се организира от 13 май до 6 юни през 2021 година.

„ Здравето на всички фенове на актуалния танц, както и на артистите, поканени да вземат участие в програмата на фестивала, е от първостепенно значение и не бихме желали да го подлагаме на риск “, оповестяват уредниците.

Представянето на най-новата театрална творба на Димитрис Папайоану в Пловдив ще се организира на 13, 14, 15 и 16 май 2021 година. Всички закупени билети за датите 3 и 4 септември 2020 важат без презаверка за датите 13 и 14 май 2021 година. Договорени са още две спомагателни дати и по този начин в програмата на фестивала за 2021 година представянията на спектакъла на Папайоану стават общо четири.

Предвидената за май 2020 година международна премиера на дълго чакания театър на Димитрис Папайоану не се състоя поради международната пандемия и се чака през декември в Атина. Българската аудитория още веднъж ще е бъде една от първите в света, която ще има изключителната опция да се допре до новото произведение на един от най-значимите международни актьори в региона на актуалните изпълнителски изкуства.

Спектакълът „ Грации “ на италианската хореографка Силвия Грибауди, който беше плануван за 20 септември 2020 година в Дом на културата “Борис Христов ”, ще бъде показан на 6 юни 2021 година, като част от 13-ото издание на One Dance Week.

Всички закупени билети за спектакъла важат без презаверка за 6 юни 2021 година

Европейската премиера на спектакъла „ Писъкът на медузите “ на канадския хореограф Алън Лейк отпадна от програмата на 13-ото издание на One Dance Week. Причината е съвпадане сред новите дати на фестивала напролет на 2021 година и от дълго време плануваното турне на компанията в Мексико по същото време.

Всички, закупили билети за спектакъла на 27 септември в Дом на Културата “Борис Христов ” в Пловдив, могат да върнат своите билети на касите на EasyPay в цялата страна, с краен период 30 септември 2020 година.

Тринайстото издание на интернационалния фестивал за актуален танц и пърформанс One Dance Week ще се организира в Дома на културата „ Борис Христов “ в Пловдив.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР