Тринадесетото издание на безплатния фестивал на открито Sun Tribe Open

...
Тринадесетото издание на безплатния фестивал на открито Sun Tribe Open
Коментари Харесай

SUN TRIBE OPEN AIR: МУЗИКА И ТАНЦИ ПОД ОТКРИТО НЕБЕ

Тринадесетото издание на безплатния фестивал навън „ Sun Tribe Open Air ” следва на 29 и 30 юли в парк „ Росенец “ край гр. Бургас. Програмата в двата фестивални дни включва диджеи и реализатори в най-разнообразни музикални стилове.

През първата вечер (петък, 29.07) празненството ще стартира с трима диджеи – Dubak, H3MP и UnknownMan, които ще миксират напълно на грамофонни плочи като стилът ще е във всички разновидности на регето. След тях на сцената ще се качи легендата на българския рап NDOE, който дружно с Muhaill ще извърши онлайн най-хубавото от взаимното им творчество, както и някои изненади в Drum and Bass жанр. Вечерта ще продължи с още няколко диджея, които ще поддържат бързото движение с бас музика.

Втората фестивална вечер (събота, 30.07) по традиция е отдадена на качествената транс музика. В програмата са включени сетове на ветераните в това направление SHROOMS, PACIFIC и TRIPITALE. На основната сцена ще се изяви и испанецът Forest Bamp, който е пускал на всички огромни европейски транс фестивали, и дуото СЪЮЗ-23, което ще показа осъществяване онлайн. Вечерта ще бъде допълнена от диджеи, утвърдили се на българската псайхъделик транс сцена.

За поредна година, фестивалът ще предложи и втора, по-малка сцена, на която в продължение на 48 часа, без спиране, ще пускат диджеи в най-разнообразни жанрове на електронната музика. Програмата на фестивала може да видите в интернет, на Facebook страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/344184184507509/

Мястото на събитието е поляната на парк „ Росеценец ”, наоколо до хижа Странджа, на 15 километра южно от Бургас. Дотам може да се стигне както с рейс номер 5, по този начин и с линиите, обслужващи южното черноморие, спирка “Хижа Странджа ”. Мястото е определено съгласно една от главните цели на плана, а точно свободният достъп – фестивалът постоянно е бил и постоянно ще бъде с вход свободен.

Проектът се реализира с финансовата поддръжка на Община Бургас.

https://www.facebook.com/sun.tribe.festival/

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР