Тринадесет израелци са получили парализа на лицевия нерв, след като

...
Тринадесет израелци са получили парализа на лицевия нерв, след като
Коментари Харесай

Регистрирали случаи на парализа на лицето след ваксинация с Pfizer/BioNTech в Израел

Тринадесет израелци са получили парализа на лицевия нерв, откакто са получили първата доза ваксина против ковид на Pfizer/BioNTech , заяви Yediot Ahronot.

 Лекар умря в Съединени американски щати, изследват дали повода е имунизацията против ковид на Pfizer Лекар умря в Съединени американски щати, изследват дали повода е имунизацията против ковид на Pfizer
В Съединени американски щати доктор е умрял две седмици, откакто му е била сложена имунизацията на Pfizer, написа Daily Mail, като цитира брачната половинка му. Съпру...
" Според данните на министерството ", написа израелският вестник, представен от РИА Новости.
Eдин от имунизираните е разказал, че няколко минути след имунизацията е почувствал странни чувства по брадичката и в устата.
" Ходих с тях най-малко 28 часа. Не мога да кажа, че това изчезна изцяло, само че също така нямам други болки ", посочи мъжът.
Министерството на здравеопазването на Израел означи, че тези, които са развили признаци на пареза след приемането на първата доза, би трябвало да отсрочат втората имунизация, до момента в който се възстановят.
Лекари обаче се съмняват в целесъобразността на използването на втората доза в такива случаи.
 До края на март всички в Израел ще са имунизирани До края на март всички в Израел ще са имунизирани
Само три седмици след началото на акцията Израел към този момент е съумял да имунизира 20% от жителите си. При население от 9 милиона души тов...
хвърля светлина върху успеваемостта и нежеланите реакции на имунизацията против COVID-19, създадена от Pfizer и BioNTech.
Документът демонстрира и честотата на нежелани реакции след слагането на имунизацията. Тази периодичност е изведена след прегледи на 38 000 от участниците в изследването (получили ваксина и получили плацебо) два месеца след втората доза.
Най-често се среща реакция на мястото на инжекцията (при 84,1%), изнемощялост (62,9%), главоболие (55,1%), болки в мускулите (38,3%), тръпки по тялото (31.9%), болежка в ставите (23.6%), висока температура (14.2%).
В документа се показва, че. При всички от тези случаи е посочено, че честотата им не се отличава от тази при всеобщото население.
Сред участниците в изследването е имало шест смъртни случая - два в групата, получила имунизацията, и четири в групата, получила плацебо . Сред ваксинираните единият смъртен случай е на човек със затлъстяване и атеросклероза, умрял три дни след първата доза. Другият е при човек, получил сърдечен арест 60 дни след втората доза. От получилите плацебо двама са умряли по незнайни аргументи, един е умрял от инфаркт, а различен от мозъчен кръвоизлив. В документа се показва, че броят на умрелите участници в проучването статистически не се отклонява от този на останалото население.
 Израел - отличник по имунизации Израел - отличник по имунизации
Министерството на здравеопазването на Израел разгласи през днешния ден нов дневен връх в броя на имунизираните против ковид с 98 916 дози, например..
. През първия стадий бяха имунизирани здравните служащи, студентите по медицина, чиновниците в старческите домове и държавни чиновници, с цел да послужат за образец на всички останали.
На втория стадий стартира имунизирането на хора над 60 години и тези, които влизат в рисковите групи. Повече от 2 млн. души към този момент са получили първата доза от имунизацията, а втората - над 200 хиляди души.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР