Тринадесет държави членки на Европейския съюз, включително и България, са

...
Тринадесет държави членки на Европейския съюз, включително и България, са
Коментари Харесай

13 държави от ЕС се споразумяха за ваксинационните сертификати

Тринадесет страни членки на Европейския съюз, в това число и България, са постигнали единодушие за имунизационните паспорти. Те са се споразумели по седем критерия, които ще бъдат нужни за използване на документи за имунизирани против Covid-19 с туристическа цел, оповестяват в понеделник австрийски медии.
Австрийският министър на туризма Елизабет Кьостингер разяснява така наречен "Зелени документи ", акцентирайки, че "за европейския туризъм това е въпрос на оцеляване " и добавяйки, че критериите в този момент са изпратени за обзор от Европейската комисия.
Според информацията проектът е документите за имунизация да бъдат приложени до юни 2021 година, което да разреши независимост на пътешестване за идния летен сезон. Това е в сходство с предходните проекти на Европейски Съюз.
Австрийските медии показват, че тринадесетте страни от Европейски Съюз, които са постигнали единодушие по тази самодейност са Австрия, България, Хърватия, Кипър, Дания, Франция, Германия, Гърция, Италия, Малта, Португалия, Словения, Испания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР