Тримата непълнолетни синове на ръководителя на Чечня Рамзан Кадиров скоро

...
Тримата непълнолетни синове на ръководителя на Чечня Рамзан Кадиров скоро
Коментари Харесай

Кошмар! Какво реши Кадиров за синовете си

Тримата малолетни синове на ръководителя на Чечня Рамзан Кадиров скоро ще отидат в зоната на " спецоперацията " в Украйна. Това написа Кадиров в своя канал в Telegram.

„ Дойде време да се покажат в същинска борба и това е тяхното предпочитание, аз единствено поздравявам. Скоро те ще отидат на фронтовата линия и ще бъдат на най-трудните сектори от линията на прикосновение “, сподели Кадиров.
-->
Синовете на главата на Чечения Ахмет, Али и Адам са надлежно на 16, 15 и 14 години. Според Кадиров военното им образование е почнало в ранна възраст - момчетата са се научили по какъв начин да боравят с оръжие и теоретичните основи на военното дело.

Политикът назова главната цел на всеки татко да научи синовете си да пазят фамилията и отечеството. Ръководителят на републиката уточни, че " чеченоговорящите " воини ", седнали пред компютрите в Европа ", няма да могат да се опълчват на малолетните бойци, тъй като те нямат дух, чест и достолепие.

Един от синовете на Кадиров, Ахмет, който скоро ще отиде в зоната на бойните деяние, получи пост на 16-годишна възраст - той оглави всички детски и юношески организации на републиката, написа Лента.ру, представена от Факти.бг...
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР