Тримата граждани на Руската федерация, които са обвинени за опита

...
Тримата граждани на Руската федерация, които са обвинени за опита
Коментари Харесай

Емко с позиция за тримата обвинени в опит за убийство на Гебрев руски граждани

Тримата жители на Руската федерация, които са упрекнати за опита за ликвидиране на предприемача Емилиян Гебрев и оповестени за търсене с алена бюлетина на Интерпол, към момента не са качени в обществената секция на уеб страницата на организацията.

От компанията на Гебрев изпратиха до медиите позиция, в която питат дали обвиняванията са повдигнати по имената, с които обвинените са обитавали в България или прокуратурата е изяснила същинските им имена посредством продан на информация с съветската прокуратура.

Повдигат и въпроса за искане от българска страна към Организацията за възбрана на химическото оръжие за разбор на веществото, с което е изработен опита за отравяне на Гебрев.

От " Емко " приветстват откритостта на прокуратурата по следствието и декларират, че те също ще допринесат за тази неприкритост.
 Какво се знае за съветските жители, упрекнати в опит за ликвидиране на Емилиян Гебрев Какво се знае за съветските жители, упрекнати в опит за ликвидиране на Емилиян Гебрев
Трима съветски жители са упрекнати за опита за ликвидиране на предприемача Емилиян Гебрев, сина му и индустриалния шеф на компанията му. От държавното об...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР