Трима водещи ще има церемонията за видео музикалните награди на

...
Трима водещи ще има церемонията за видео музикалните награди на
Коментари Харесай

Обявиха кои ще са водещите на музикалните награди на MTV

Трима водещи ще има церемонията за видео музикалните награди на MTV по-късно този месец - това ще бъдат звездите на рапа Ел Ел Кул Джей, Ники Минаж и Джак Харлоу, заяви Асошиейтед прес. Те ще афишират и ще връчват фамозните титли дружно с реализатори като Лизо, Анита, БЛЕКПИНК, Джей Балвин, " Монескин " на 28 август в Нюарк, Ню Джърси.

Участието на повече от един водещ не е оригиналност за церемониите за видео музикалните награди, чието първо издание бе водено от Бет Мидлър и Дан Айкройд през 1984 година Водеща предходната година бе Доджа Кет, преди нея в ролята са влизали Арсенио Хол, Крис Рок, Кейти Пери.
Прочетете още
Ел Ел Кул Джей е номиниран три пъти за награди и през 1991 година завоюва за най-хубаво рап видео с " Mama Said Knock You Out``, а през 1997 година получи премията на името на Майкъл Джексън. Минаж е номинирана и печелила пет пъти видео музикална премия на MTV и тази година е номинирана за най-хубаво хип-хоп видео.

Харлоу, номиниран през 2020 година за ария на лятото с " Whats Poppin`` тази година е с най-вече номинации - в седем категории, в това число за актьор на годината и видео на годината. Лил Нас Екс и Кендрик Ламар също тази година са с по седем номинации за премиите.

Почитателите могат да гласоподават онлайн до петък за обичаните си реализатори в 22 категории. Номинациите за група на годината и ария на лятото ще бъдат оповестени в петък. Гласуването за най-хубав нов актьор ще е интензивно до церемонията, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР