Трима водачи, седнали зад волана след употреба на алкохол, са

...
Трима водачи, седнали зад волана след употреба на алкохол, са
Коментари Харесай

Трима водачи, седнали зад волана след употреба на алкохол, засечени в Разград

Трима водачи, седнали зад кормилото след приложимост на алкохол, са засечени на територията на ОДМВР-Разград. Около 00.20 часа на 13 август в село Хърсово е спрян лек автомобил „ Рено Еспейс “, ръководен от 37-годишен мъж.

В хода на инспекцията е открито, че престъпно проявеният и осъждан лидер кара без СУМПС в едногодишния период от наказването му с влезнало в действие разпореждане. Пробата на мъжа с дрегер отчела 2,11 промила алкохол.

Той отказал кръвна проба. Задържан е в РУ-Исперих. Около 04.00 часа на 13 август по бул. „ Априлско въстание “ в Разград е спрян „ Мерцедес С 220 “, каран от 30-годишен мъж от село Дряновец.

Пробата му с дрегер отчела 1,62 промила алкохол в издишания въздух. След като отказал кръвна проба, лидерът е арестуван в РУ-Разград. Около 7.00 часа на 13 август по път ІІІ-702 сред селата Белинци и Подайва е спрян за инспекция лек автомобил „ Ауди “, ръководен от 19-годишен юноша от село Духовец. Цифровата индикация на теста за алкохол отчела 1,50 промила. Водачът отказал кръв за здравно проучване, арестуван е в РУ-Исперих.

По трите случая са формирани бързи производства по чл.343 Б, ал.1 от Наказателен кодекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР